top of page

Liikuntavalmennus

Nainen juomapullo kädessä

Liikuntasuositukset suosittelevat aikuisten tekevän kohtuullisella kuormalla tehtävää kestävyysliikuntaa vähintään n. 2,5 tuntia viikossa. Tällaista liikuntaa on esimerkiksi: reipas kävely, sauvakävely, uinti ja pyöräily. Vaihtoehtoisesti voi harrastaa 75 minuuttia viikossa kovempisykkeistä liikuntaa, kuten juoksua tai hiihtoa. Päivittäin olisi hyvä päästä n.10 000 askeleeseen hyötyliikunnalla.

 

Kestävyysliikunnan lisäksi suositellaan lihaskuntoa ja liikehallintaa lisäävää ja ylläpitävää liikuntaa kahdesti viikossa. Tällaista liikuntaa ovat esimerkiksi kuntosaliharjoittelu, jumppa, jooga tai tanssi. Kuvatulla liikuntamäärällä on mahdollista pudottaa painoa ja ylläpitää saavutettua painoa paljon helpommin kuin vain pelkillä ruokavaliomuutoksilla. Lisäksi esimerkiksi verenkiertoelimistö ja luusto kiittävät. Liikunta auttaa myös vähentämään huonoa kolesterolia ja se parantaa rasva- ja sokeriaineenvaihduntaa. Säännöllinen liikunta tuo tehokkaimmin terveyshyötyjä.

"Lähtökohtana valmennuksille on henkilökohtaisuus ja asiakaslähtöisyys ilman tiukkaa pipoa.Olen täällä sinua varten ja teemme valmennusmatkan yhdessä."

- Emilia

Palvelupaketit

Henkilökohtaiset ravinto- ja liikuntaohjelmat jokaiselle asiakkaalle.

Valitse haluamasi palvelu ja ota yhteyttä
niin päästään alkuun!

Ota yhteyttä!

Emilia Miinalainen

+ 358 40 760 8259

info@hyvinvointirennox.fi

Kiitos viestistäsi!

bottom of page