top of page

Ravintovalmennus

ruokalautasia ja tietokone

Ravintovalmennus on aina yksilöllistä, sinun tarpeistasi lähtevää palvelua, olipa vaivanasi esimerkiksi jokin krooninen sairaus (vatsa/suolisto-ongelmia, korkea kolesteroli tai verenpaine) tai tavoitteenasi energian lisääminen elämääsi tai vaikkapa painonpudotus sekä painonhallinta.

Ravintovalmennuksessa perehdyn kokonaisvaltaisesti oireisiisi ja sitä kautta laadin sinulle yksilöllisen ravintosuunnitelman. Opetan sinut syömään juuri sinulle sopivaa, herkullista ja ravitsevaa ruokaa ilman tiukkaa pipoa. Pyrimme yhdessä muokkaamaan juuri sinun ruokavaliostasi terveellisemmän version loppuelämääsi varten.

Ravintovalmennuksessa perehdytään myös muihin elämän osa-alueisiin, kuten uneen, liikuntaan, palautumiseen ja stressinhallintaan sekä niiden vaikutuksiin kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ajatellen. Ravintovalmennuksen avulla jokainen voi lisätä hyvinvointia elämäänsä sekä jaksamista arkeen.

"Lähtökohtana valmennuksille on henkilökohtaisuus ja asiakaslähtöisyys ilman tiukkaa pipoa.Olen täällä sinua varten ja teemme valmennusmatkan yhdessä."

- Emilia

Palvelupaketit

Henkilökohtaiset ravinto- ja liikuntaohjelmat jokaiselle asiakkaalle.

Ravintovalmennuksen lisäksi suosittelen ottamaan mukaan myös liikuntavalmennuksen, minkä avulla saavutat helpommin pitkäaikaisia tuloksia ja parempaa terveyttä. Liikuntavalmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos kaipaat lisää liikettä ja jaksamista arkeesi tai terveydentilasi edellyttää elintapojen muutosta. Liikuntavalmennus sopii erityisen hyvin myös henkilölle, joka kaipaa lisää lihaskuntoa tai kiinteytymistä. Liikuntavalmennus on aina yksilöllistä eli palvelusta räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Valitse haluamasi palvelu ja ota yhteyttä
niin päästään alkuun!

Ota yhteyttä!

Emilia Miinalainen

+ 358 40 760 8259

info@hyvinvointirennox.fi

Kiitos viestistäsi!

bottom of page